Fogyókúra készítő, Receptkalkulátor és receptszerkesztő

fogyókúra készítő

Az érték érvényesítéséhez a recept mentése is szükséges.

 • Az öt legjobb diétás alkalmazás telefonra
 • Tartalom Az eset pikantériája, hogy ugyanezen jármű néhány évvel ezelőtt már kiégett egyszer.
 • Hogyan lehet eltávolítani az oldalsó zsírt kallanetika segítségével
 • Segíthet az alvás a fogyásban

Egy adagra számított tápérték adatok Az értékek az "Adagok száma" mezőben beállított adagszám alapján kerülnek meghatározásra. Étkezés Az étkezés lapon vezetheted a diétád és külön rögzítheted a nap során megivott folyadékmenniységet is.

fogyókúra készítő legjobb 2 hetes fogyás tisztít

A program a napi fogyasztásodat összesíti és kijelzi, hogy még mennyit ehetsz aznap. A napi limitek a Beállítások lapon módosíthatóak. Az elfogyasztott ételeket kikeresheted a kategóriákban böngészve vagy a keresőmező segítségével is. Amikor megtaláltad fogyókúra készítő kérdéses tételt kattints rá és a megjelenő menüben válaszd ki melyik étkezéshez fogyókúra készítő be a program. Az tétel kiválasztása után bekerül a lejjebb található étrend táblázatba a megfelelő étkezéshez.

fogyókúra készítő jb lefogy

Itt állíthatod be a mennyiségét, a mértékegységét, vagy akár az elnevezését is módosíthatod. A változtatások csak a mentés gomb használatával rögzülnek, így kísérletezhetsz is anélkül, hogy a korábban elmentett étrendet módosítanád. Ha nem találsz egy élelmiszert, vagy egy receptet, esetleg más értékekkel szeretnél számolni, akkor fogyókúra készítő Receptszerkesztő, valamint az Új élelmiszer lapon bővítheted a személyes adatbázisod.

Kalória Kalkulátorok

A kiválasztott ételek sorrendje szintén módosítható. Ehhez tartsd lenyomva az egér bal gombját az átrendezni kívánt sor fölött, ott ahol a kurzor a képen látható ikonra változik, és a gombot nyomva tartva mozgasd az új helyére.

 • Kalória kalkulátorok - Fogyókúra, diéta profi módon
 • Fogyókúra | Nosalty
 • Az öt legjobb diétás alkalmazás telefonra Táfelspicc
 • Korán alszik, hogy lefogyjon
 • Ingyenes Online Táplálkozási Napló - kalóecojet.hu
 • Homoktövis fogyni
 • 19 Fogyókúra ideas | fogyókúra, fogyás, egészség

A tételek sorrendje több helyen is módosítható a programban: étkezési napló, aktivitás napló, receptszerkesztő, mértékegységszerkesztő. Aktivitás Az aktivitás lapon vezetheted a nap során végzett, a szokásostól eltérő, extra tevékenységeidet. A táblázat alatt lévő legördülő listából válaszd ki, hogy miket csináltál az nap.

fogyókúra készítő karcsúsító w9rld talál egy csoportot

A kiválasztott tevékenység bekerül a táblázatba, ahol beállíthatod a tevékenység időtartamát. Ha a tevékenységek között nem találsz valamit, vagy a meglévők helyett más értékekkel szeretnél számolni, akkor létrehozhatsz saját tevékenységeket is a táblázat felett lévő kis súlyzóval jelzett ikonra kattintva.

Az aktivitás megadásának könnyítésére, akárcsak az étkezésnél, itt is lehetőség van az elmúlt fogyókúra készítő aktivitásának betöltésére. Egészség Az egészség lapon vezetheted a különböző fizikai és egészségügyi paramétereid.

Az egyes értékek megadása opcionális, így elég azokat megadnod, amik fontosak a számodra.

Fogyókúra, Diéta Napló - Online Táplálkozási Napló

Statisztika A statisztika lap egy átfogó összesítést ad a vezetett diétádról, aktivitásodról és a bekövetkezett változásokról. Az adatok diagramokon és táblázatos formában is megtekinthetőek.

Egy adott nap részletei a táblázat egy adott sorára, vagy a diagram fogyókúra készítő adott pontjára kattintva tekinthetők meg.

fogyókúra készítő zz wwe fogyás

A részletek egy felugró ablakban jelennek meg. Egy kevésbé feltűnő funkció a diagram nagyítása. A diagram egy adott területének nagyításához a bal comb zsírvesztés sikertörténetek nyomvatartva jelöld ki a nagyítandó területet. Az eredeti állapot visszaállításához pedig jobb egérgombbal kattints egyet a diagram területén.

 1. Fogyás kiegészítő kortizol

Receptszerkesztő A receptszerkesztő lapon új recepteket állíthatsz össze, vagy a korábban mentett recepteket szerkesztheted. Új recept összeállításához keresd ki a recept hozzávalóit a kategóriákban böngészve, vagy a keresőmező segítségével.

Az öt legjobb diétás alkalmazás telefonra

Fogyókúra készítő a hozzávaló bekerül a lejjebb található táblázatba, ahol beállíthatod a mennyiségét, a mértékegységét, vagy akár a hozzávaló megnevezését is módosíthatod. A korábban rögzített receptek szerkesztéséhez csak keresd ki a kérdéses tételt, majd rákattintva a megjelenő menüben válaszd ki a kívánt szerkesztési műveletet. Az összesítő sorban található 1 adagban elnevezésű sor a kicsit lejjebb található Adagok száma mezőben beállított adagszám alapján kerül meghatározásra.

Új élelmiszer Ezen a lapon bővítheted személyes élelmiszer adatbázisod. Ehhez csak fogyókúra készítő add meg az élelmiszer csomagolásán feltüntetett grammra vonatkozó energia és tápérték adatokat.

fogyókúra készítő hogyan lehet eltávolítani a zsírt a báránybordából

A korábban rögzített élelmiszereket az Receptszerkesztő lapon szerkesztheted. Ehhez keresd ki a kérdéses tételt, majd rákattintva a megjelenő menüben válaszd ki a kívánt szerkesztési műveletet.

Ismerősök Az ismerősök lapon felveheted a kapcsolatot ismerőseiddel és megoszthatjátok egymással privát adatbázisotokat, étrendeteket, valamint fogyókúra készítő kísérhetitek egymás állapotát. Beállítások A Beállítások lapon új étel kategóriákat hozhatsz létre, módosíthatod a napi fogyasztási kereted limiteketaz fogyókúra készítő elnevezéseit és egyéb beállításokat is elvégezhetsz.

A limiteket igényeid szerint módosíthatod, de a beállításukhoz használhatod a kalória kalkulátort fogyókúra készítő.

12 hetes fogyókúra videósorozat - Ne a kalóriát, hanem az inzulint csökkentsd!

A hatékony diétához a legjobb, fogyás brainerd mn a hét minden napjára kiszámolod az értékeket, hiszen jelentősen eltérhetnek egymástól attól függően, hogy épp munkanap, edzésnap vagy pihenőnap van-e.

Letöltés és nyomtatás A naplózott adataid letöltéséhez és nyomtatásához kattints a Statisztika fülre, majd a jobb felső sarokban lévő letöltés ikonra.

Fogyni menetrend készítő

A megjelenő panelon elvégezhetsz néhány beállítást is. A Tovább gombra kattintva a program elkészíti a letölthető és nyomtatható dokumentumot. A CSV típusú fájl bármely fogyókúra készítő megtekinthető, szerkeszthető és nyomtatható, míg a HTML típusú fájl bármely böngészőben megtekinthető és a böngésző nyomtatási funkciójával nyomtatható.

További a témáról