Sírás fogyni

Ha az exed miatt sírsz, sikeresebb lehetsz a fogyásban – állítja egy tanulmány

sírás fogyni

Twitter Pinterest Egy átlagember kb. Azonban sokan inkább magukban tartják az sírás fogyni és nem sírnak. Azonban kiderült, hogy a sírás segíthet a fogyásban is - méghozzá elég érdekes módon.

sírás fogyni

Természetesen a súlyvesztést nem a könnyek sírás fogyni, hanem inkább a hormonok. Ugyanis ha képes vagy kiadni magadból a benned felgyülemlett érzelmeket, azzal nem csak a lelkednek teszel jót, hanem a testednek is.

A lényeg, hogy amikor stresszes vagy, emelkedik a kortziol nevű hormon szintje a szervezetedben, ez az anyag pedig hízáshoz is vezethet.

AMIÉRT NEM TUDSZ FOGYNI - tipikus hibák

Különösen azoknál, akik esznek, amikor idegesek. Ilyenkor ugyanis a szervezet úgy gondolja, hogy több kalóriára lesz szükség a stresszorok legyőzéséhez, ráadásul legtöbbször ilyenkor a kalóriadúsabb ételeket is kívánják.

Olvasd el ezt is!

sírás fogyni

Sírás szex után? Valós probléma, mutatjuk, mi áll a háttérben Szerelem Nem érdekel Elolvasom Kutatók szerint a könnyekben viszont olyan hormonok találhatóak, amik kihatnak a kortizol szintjére. Ha viszont sírás fogynia hormonok hatására a kortziol szintje is csökken.

sírás fogyni

A szervezet pedig nem raktározza tovább a zsírt, hiszen kevésbé leszel stresszes. Természetesen akkor ne várj csodát, ha egy adag hagyma mellett állsz és elkezdesz könnyezni.

sírás fogyni

A kortizol szintje csak akkor csökken, ha valódi érzelmek okozzák a könnyeidet. Ha például most lett vége a kapcsolatodnak, sokkal jobban jársz, ha pityergéssel vezeted le a feszkót!

sírás fogyni

További a témáról