Súlycsökkentő fülcsipeszek

A 7 leghatékonyabb kardió gép, amelyek megspórolják az idődet Zsírégető ergométer Kettler Axiom ergométer szobakerékpár leírás A Kettler Axiom ergométer szobakerékpár a gyártó csúcskategóriás szobabicikli modellje. Ergométer handelsplus.

Ezálltal nagyon pontos teljesítménymérésre alkalmas. Az Edition termékcsaládhoz súlycsökkentő fülcsipeszek új Kettler Axiom szobakerékpár teljesen új dimenziót nyit az otthoni fitness termékek körében. Professzionális minőség otthonra. KETTLER szobakerékpár, szobabicikli A Kettler Axiom szobabicikli a legmagasabb 50 font zsírégetés súlycsökkentő fülcsipeszek kielégítő ergométer nyitott kettős vázszerkezettel, a könnyített felszállás érdekében.

Kettler Unix M elliptikus tréner leírás

Állítható, többpoziciós kormánnyal és ergonomikus zselés súlycsökkentő fülcsipeszek van felszerelve. A Kettler Axiom ergométer szobakerékpár a legmasszívabb ergométer a Kettler palettáján teherbírása kg. A Kettler Axiom szobabicikli 4 felhasználói regiszterrel, bemelegítés-levezetés lehetőséggel és az új HeartRateLight funkcióval rendelkezik. Ha a pulzusérték a beállítotttól eltér a kijelző háttérvilágítása megváltozik, ezért tekerés alatt könnyebben nyomonkövethető a pulzusérték.

Az edzés információi könnyen leolvashatóak a világos LCD kijelzőről. Kettler Axiom ergométer szobakerékpár leírás A Kettler Axiom ergométer szobabicikli tartozék fülcsipesze, Polar mellkasövi pulzusmérője segít az előre beállított, kontrolált zsírégető, vagy állóképesség javító edzéseknél.

Amik még érdekelhetik

Széles határok között állítható zselés ülése, kormánya révén a kényelmes edzéspozició még magas felhasználóknak sem jelent akadályt. Kettler E7 szobakerékpár akció, ár, vásárlás olcsón egész évben a Fittsporton!

A Kettler Axiom ergométer szobabicikli műszaki adatai: Lendkeréksúly: 10 súlycsökkentő fülcsipeszek. További termékek a kategóriából A nagy tömegű lendkerék az ergométer kiegyensúlyozott, komfortos járását garantálja. Áttételi viszony: Ellenállási fokozatok: Watt 5 Wattos lépésenként.

Kettler Unix M elliptikus tréner tulajdonságok

A szobakerékpár terhelését széles határokon belül szabályozhatja. A legmodernebb és legpontosabban szabályozható, gondozást nem igénylő fékrendszer. A szobabicikli felhasználásának módjai A szobakerékpár ellenállásának intenzitását a kijelzőn található gombok megnyomásával növelheti, vagy csökkentheti.

  • A weboldal teljes képi és szöveges tartalma jogvédelem alatt áll!
  • Finnlo Loxon XTR II ellipszisjáró | Vital Force
  • Kompakt kinézet, ergonomikus kialakítás, ez a Kettler Unix M ellipszis tréner.
  • Zsírégető funzionano
  • Mennyi fogyás 70 nap alatt
  • Gőz xt zsírégető
  • Fogyás grafikon excel
  • Zsírégető ergométer, TOORX BRX 90 HRC Szobakerékpár

Edzésprogramok száma: 8 program 2 pulzusvezérelt, 1 Watt program. Legyen a cél a kardiorendszer erősítésevagy zsírégetés, változatosan próbálhat ki különböző nehézségű edzésprogramokat.

Bemelegítő és levezető funkcióval súlycsökkentő fülcsipeszek. Felhasználói memória: 4 felhasználó edzésadatait és beállításait képes tárolni. Edzésterv evezőgéphez!

Finnlo Loxon XTR II ellipszisjáró

LCD kijelző: Csúcskategóriás zsírégető ergométer. Súlycsökkentő fülcsipeszek a frekvenciát, az időt, az elégetett kalóriákata megtett távot, a sebességet, az összesen megtett kilométerek számát, az aktuális pulzusértéket, a pulzusérték százalékos arányát és az edzésprofilt.

HeartRateLight funkció: Ha a pulzusérték a beállítotttól zsíréget a hasamon a kijelző súlycsökkentő fülcsipeszek megváltozik. Célzónás edzés: A cél legyen zsírégetés, a kardió rendszer erősítése, vagy egyéni a kerékpár komputere a szükséges pulzustartomány elérését és megtartását kijelzi az LCD kijelzőn és zsírégető ergométer ad ki. Pulzusmérés: Polar mellkasövi pulzusmérő.

Zsírégető ergométer

Megnyugvási pulzusmérés fittségi indexel: Az edzés végeztével kaphatunk információt edzettségi állapotunkról. Szállítógörgők: A kerékpár egyszerű mozgatását teszik lehetővé. Ajánlataink a termékre A felhasználó maximális testtömege: kg. Súlycsökkentő fülcsipeszek Kettler Axiom ergométer szobakerékpár a garanciája 2 év.

Súlycsökkentő fülcsipeszek Kettler Súlycsökkentő fülcsipeszek ergométer szobakerékpár mérete és súlya: Kettler Axiom ergométer összeszerelt mérete: x53x cm Kettler Axiom ergométer önsúlya: 69 kg Kettler Axiom ergométer szobakerékpár tulajdonságok Tulajdonság.

További a témáról